86-574-27966876

Tentang Kami

11
27 asesoris-03

Saha kami

A sakelompok jalma kawas-dipikiran ogé versed kalayan design tur rékayasa tina korsi mobil anak geus datang diteruskeun kalawan hiji visi tetep kids aman dina lalampahan mobil.

Keur naon urang ngalakukeun

Iraha konsép anyar sumping mudik, saméméh sadar eta, urang bakal ngalakukeun loba panalungtikan, panalungtikan, jeung tés kacilakaan eksperimen ngabuktikeun konsep mangrupakeun salah aman. Lajeng tim bakal ngucapkeun solusi rarancang pikeun ngawujudkeun konsép kana produk handapeun standar kaamanan pangluhurna.
Lamun hiji barang geus disatujuan tur kabuktian jadi aman, produksi jeung ranté suplai mangrupakeun elemen konci ka korsi kaamanan. Dina Wegro, urang ngadopsi nu supplier & kualitas manajemén stringent mun pastikeun unggal korsi kami dihasilkeun ngahontal sarat design awal.
Wegro geus komitmen ka jadi dipercaya, jawab na menak kaamanan anak korsi mobil supplier!

Naon wajar we

Jalma  - Urang nyebut "anggota tim" teu "karyawan". Wajar we jeung ngarojong anggota tim kami salaku kaunggulan kalapa. Urang narékahan pikeun mikat, ngamekarkeun, ngaropéa tur memotivasi rahayat paling Sarbini bisa manggihan, jalma anu peduli jeung anu gawé bareng sakumaha mitra.
Diversity and Innovation -We want to build and sustain a diverse and innovative culture for all team members one where they feel valued and respected for who they are as well as for the skills and experiences they bring to the company.
Leadership-We define leadership as the act of establishing, sharing, and communicating our vision and the art of motivating others to understand and embrace our vision. Good leaders inspire teams to have confidence in their leadership; great leaders inspire team members to have confidence in themselves.



WhatsApp Online Chat!