86-574-27966876
  • MEDOU

Saha kami
A sakelompok jalma kawas-dipikiran ogé versed kalayan design tur rékayasa tina korsi mobil anak geus datang diteruskeun kalawan hiji visi tetep kids aman dina lalampahan mobil.
Keur naon urang ngalakukeun
Iraha konsép anyar sumping mudik, saméméh sadar eta, urang bakal ngalakukeun loba panalungtikan, panalungtikan, jeung tés kacilakaan eksperimen ngabuktikeun konsep mangrupakeun salah aman. Lajeng tim bakal ngucapkeun solusi rarancang pikeun ngawujudkeun konsép kana produk handapeun standar kaamanan pangluhurna.


WhatsApp Online Chat!