86-574-27966876

Rreth nesh

11
27-Accessories-03

Kush jemi ne

Një grup i si-mendje njerëzve të përgatitur mirë me dizajn dhe inxhinieri e vend makinë fëmijë ka ardhur dërguar me një vizion për të mbajtur fëmijët të sigurt në udhëtimin e makinave.

Çfarë bëjmë ne

Kurdo që një koncept i ri doli, para se të kuptojnë atë, ne do të bëjmë një shumë e hetimit, kërkimit, dhe testet eksperimentale përplasje për të provuar e konceptit është një vend të sigurtë. Atëherë ekipi do të artikulojnë zgjidhje të projektimit për të realizuar konceptin në produktin nën standardet më të larta të sigurisë.
Kur një produkt është miratuar dhe provuar të jetë i sigurt, prodhimi dhe zinxhirit të furnizimit janë elemente kyçe për një vend të sigurisë. Në Wegro, ne kemi miratuar rrepta furnizuesit dhe cilësisë të menaxhimit për të siguruar që çdo vend ne kemi prodhuar arrin kërkesat fillestare të projektimit.
Wegro është e angazhuar për një jetë i besueshëm, të përgjegjshme dhe të respektuar të sigurisë fëmija vende makinë furnizuesit!

Ajo që ne e vlerësojmë

Njerëzit  - Ne themi "Anëtarët e Ekipit" jo "të punësuar". Ne vlerësojmë dhe të mbështesë anëtarët e ekipit tonë si një avantazh konkurrues. Ne përpiqemi për të tërhequr, të zhvilluar, ruajtur dhe motivuar njerëzit më të talentuar që ne mund të gjeni, njerëzit të cilët kujdesen dhe të cilët punojnë së bashku si partnerë.
Diversity and Innovation -We want to build and sustain a diverse and innovative culture for all team members one where they feel valued and respected for who they are as well as for the skills and experiences they bring to the company.
Leadership-We define leadership as the act of establishing, sharing, and communicating our vision and the art of motivating others to understand and embrace our vision. Good leaders inspire teams to have confidence in their leadership; great leaders inspire team members to have confidence in themselves.WhatsApp Online Chat!