86-574-27966876
  • MEDOU

Kush jemi ne
Një grup i si-mendje njerëzve të përgatitur mirë me dizajn dhe inxhinieri e vend makinë fëmijë ka ardhur dërguar me një vizion për të mbajtur fëmijët të sigurt në udhëtimin e makinave.
Çfarë bëjmë ne
Kurdo që një koncept i ri doli, para se të kuptojnë atë, ne do të bëjmë një shumë e hetimit, kërkimit, dhe testet eksperimentale përplasje për të provuar e konceptit është një vend të sigurtë. Atëherë ekipi do të artikulojnë zgjidhje të projektimit për të realizuar konceptin në produktin nën standardet më të larta të sigurisë.


WhatsApp Online Chat!