86-574-27966876

за нас

11
27 ДОДАТОЦИ-03

Кој сме ние

Една група на истомисленици добро обучен со проектирање и инженеринг на детето столче е дојде проследени со една визија да се задржи деца безбедно во автомобил патување.

Што правиме

Кога нов концепт излезе, пред таа да се реализира, ќе се направи многу на истражување, истражување и експериментален несреќата тестови за докажување на концептот е сигурно еден. Тогаш тимот ќе ги поврзе дизајн решение за реализација на концептот на производот според највисоките стандарди за безбедност.
Кога еден производ е одобрен и докажани за да бидат безбедни, производство и синџирот на снабдување се клучните елементи на седиштето на сигурност. Во Wegro, што се донесат строги снабдувач и управување со квалитетот за да бидете сигурни дека секое седиште има произведено достигне почетна дизајн барања.
Wegro е посветена да биде сигурен, одговорни и почит за безбедност на децата автомобил места снабдувач!

Она што ние цениме

Луѓе  - Велиме "на членовите на тимот" не "вработени". Ние го цениме и поддршка на нашите членови на тимот, како конкурентна предност. Ние се стремиме да се привлечат, развие, да го задржи и мотивира најталентираните луѓе може да се најде, луѓето кои се грижат и кои работат заедно како партнери.
Diversity and Innovation -We want to build and sustain a diverse and innovative culture for all team members one where they feel valued and respected for who they are as well as for the skills and experiences they bring to the company.
Leadership-We define leadership as the act of establishing, sharing, and communicating our vision and the art of motivating others to understand and embrace our vision. Good leaders inspire teams to have confidence in their leadership; great leaders inspire team members to have confidence in themselves.WhatsApp Онлајн Chat!