86-574-27966876
  • MEDOU

Кој сме ние
Една група на истомисленици добро обучен со проектирање и инженеринг на детето столче е дојде проследени со една визија да се задржи деца безбедно во автомобил патување.
Што правиме
Кога нов концепт излезе, пред таа да се реализира, ќе се направи многу на истражување, истражување и експериментален несреќата тестови за докажување на концептот е сигурно еден. Тогаш тимот ќе ги поврзе дизајн решение за реализација на концептот на производот според највисоките стандарди за безбедност.


WhatsApp Онлајн Chat!