86-574-27966876

Babagan awake dhewe

11
27-ACCESSORIES-03

Sing kita

Gugus kaya-minded uga versed karo desain lan engineering jog mobil anak wis teka diterusake karo siji sesanti supaya dicekel bocah aman ing lelampahan mobil.

Apa ta

Kapan konsep anyar, terus metu, sadurunge éling iku, kita bakal nindakake akèh diselidiki, riset, lan tes nabrak eksperimen kanggo mbuktekaken konsep iku siji aman. Banjur tim bakal ngomongake solusi desain mujudaken konsep menyang produk ing standar safety paling.
Nalika produk disetujui lan buktiaken dadi aman, produksi lan sumber chain unsur tombol kanggo lenggahan safety. Ing Wegro, kita nganggo Supplier & kualitas Manajemen kenceng kanggo nggawe manawa saben jog kita diprodhuksi tekan syarat desain dhisikan.
Wegro tekad sing dipercaya, tanggung jawab lan kajen keringan safety anak kursi supplier!

Apa kita Value

Wong  - We ngomong "anggota tim" ora "karyawan". We Value lan ndhukung anggota tim kita minangka kauntungan competitive. Kita usaha kanggo narik kawigaten, berkembang, nyegah lan nambah semangat wong paling bakat kita bisa nemokake, wong sing Care lan sing bisa bebarengan minangka partners.
Diversity and Innovation -We want to build and sustain a diverse and innovative culture for all team members one where they feel valued and respected for who they are as well as for the skills and experiences they bring to the company.
Leadership-We define leadership as the act of establishing, sharing, and communicating our vision and the art of motivating others to understand and embrace our vision. Good leaders inspire teams to have confidence in their leadership; great leaders inspire team members to have confidence in themselves.



Tampilan Online Chat!