86-574-27966876
  • MEDOU

Sing kita
Gugus kaya-minded uga versed karo desain lan engineering jog mobil anak wis teka diterusake karo siji sesanti supaya dicekel bocah aman ing lelampahan mobil.
Apa ta
Kapan konsep anyar, terus metu, sadurunge éling iku, kita bakal nindakake akèh diselidiki, riset, lan tes nabrak eksperimen kanggo mbuktekaken konsep iku siji aman. Banjur tim bakal ngomongake solusi desain mujudaken konsep menyang produk ing standar safety paling.


WhatsApp Online Chat !